Sven Sjunnesson stannar i LB07 - då utökar klubben tränarstaben

Sven Sjunnesson stannar i LB07 - då utökar klubben tränarstaben
11 nov
2016

IF Limhamn Bunkeflo spelar nästa säsong i damallsvenskan. Under torsdagen stod det klart att Sven Sjunnesson stannar som tränare. Tillkommer gör Otto Persson från BK Höllviken.

 

IF Limhamn Bunkeflo tog sig till damallsvenskan genom att vinna Elitettan. Efter säsongen var det tveksamt om Sven Sjunnesson skulle fortsätta leda laget nästa säsong.

När klubben under torsdagen hade presskonferens stod det klart att Sven Sjunnesson kommer att leda laget även nästa säsong. Vid sin sida kommer Otto Persson stå som hämtas från BK Höllviken.

- Jag är både stolt och glad att jag får förtroendet igen. Det ska bli spännande att för första gången få leda LB07 i damallsvenskan. Otto känner jag sedan tidigare och vi tänker fotboll på samma sätt, säger Sven Sjunnesson till Skånskan.

Otto Persson har skrivit på för ett år i klubben. Sven Sjunnesson är sedan tidigare anställd i klubben.

- Det är naturligtvis jättekul att få chansen. Även om jag inte är jätteung känns det ändå bra att få komma in vid Svens sida med all hans erfarenhet. Jag är väl insatt i föreningen och tycker om lagets sätt att spela fotboll på, säger Otto Persson till Skånskan.

Redan till helgen står tränarparet på fotbollsplanen tillsammans när LB07 troligtvis kommer att spela cupmatch mot FC Rosengård.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season