Malmö FF är glada att presentera Eric Larsson som ny spelare i föreningen. Den 26-årige högerbacken har skrivit på ett avtal som sträcker sig till och med 2021.

Malmö FF:s Anders Christiansen blev Allsvenskans Stora Pris stora vinnare när han kammade hem både Årets mittfältare och Årets mest värdefulla spelare.
– Det har kommit en massa priser nu under säsongsavslutningen så det känns stort, säger en glad vinnare.

Anders Christiansen är Månadens spelare i Allsvenskan i oktober. Anders kröner därmed en månad som gav Malmö FF:s sitt 20:e SM-guld genom att också få en individuell utmärkelse.

Allsvenskan närmar sig sitt slut och den sista utmärkelsen till Månadens spelare för säsongen ska delas ut. I oktober är det uteslutande spelare från Östersund och Malmö som gör upp om priset.

Säsongen är över och de främsta allsvenska spelarna ska utses i direktsända Allsvenskans Stora Pris. Här är alla finalisterna som kan vinna pris på galan.

Det är nu klart att det inte blir någon fortsättning för Anton Tinnerholm i Malmö FF. Spelaren lämnar MFF vid det nuvarande kontraktets slut den 31 december.

Den 19-årige målvakten Marko Johansson kommer att vara fortsatt utlånad till Trelleborgs FF nästa säsong. Det nya låneavtalet sträcker sig över hela 2018.

Malmö FF är redan klara mästare.
På andra sidan väntar ett AIK som har mycket att spela för.

Östersund fick Bilbao att se ut som vilket svenskt division 4-lag som helst. Trots det blev det ”bara” 2-2 mot det spanska La Liga-laget i gårdagens Europa League-match. Knappt ett dygn senare har stjärnan Saman Ghoddos fortsatt inte helt släppt känslan efteråt.
– Besvikelsen har satt sig lite så ja, lite bättre är det idag, säger han sammanbitet.

Efter resultatet i kvällens match står det klart att Malmö FF är svenska mästare i fotboll säsongen 2017.

Silly Season