Malmö FF

Malmö FF är glada att presentera Eric Larsson som ny spelare i föreningen. Den 26-årige högerbacken har skrivit på ett avtal som sträcker sig till och med 2021.

Det är nu klart att det inte blir någon fortsättning för Anton Tinnerholm i Malmö FF. Spelaren lämnar MFF vid det nuvarande kontraktets slut den 31 december.

Den 19-årige målvakten Marko Johansson kommer att vara fortsatt utlånad till Trelleborgs FF nästa säsong. Det nya låneavtalet sträcker sig över hela 2018.

Malmö FF är redan klara mästare.
På andra sidan väntar ett AIK som har mycket att spela för.

Efter resultatet i kvällens match står det klart att Malmö FF är svenska mästare i fotboll säsongen 2017.

Anton Tinnerholm – så kan man sammanfatta kvällens match, i mötet mellan Malmö FF och Elfsborg. Högerbacken låg bakom fyra av sex mål.

Malmö FF och Marko Johansson har kommit överens om en kontraktsförlängning. Det nya avtalet gäller till och med 2020.

Malmö FF och assisterande tränaren Jens Fjellström har kommit överens om en kontraktsförlängning. Det nya avtalet sträcker sig till och med 2019.

Malmö FF har tecknat ett A-kontrakt med den 19-årige mittbacken Dennis Hadzikadunic. Avtalet sträcker sig till och med 2020.

Malmö FF och Teddy Bergqvist har kommit överens om en förlängning av lärlingskontraktet. Det nya avtalet sträcker sig till och med 31 december 2018.

Silly Season