Första poängen för FC Rosengård

Första poängen för FC Rosengård
14 maj
2017

FC Rosengård tog sina första poäng i division ett södra när man spelade 3-3 mot Husqvarna FF på hemmaplan.

 

FC Rosengård tog under söndagseftermiddagen emot Husqvarna FF i den femte omgången av division ett södra. Då motståndarna kom till idrottsplatsen försent så sköts matchen upp i 15 minuter.

När matchen väl drog igång på Rosengårds IP var det en jämn match. Lagen skapade en del chanser mot respektive mål. Men väl i den 21:e minuten tar FC Rosengård ledningen i matchen när Nichlas Schön nickar in 1-0.

Matchen svängde fram och tillbaka och det kändes som att FC Rosengård hade mest boll i matchen.

I slutet av matchen hände mycket. FC Rosengård utökade sin ledning till 2-0 i den 84:e minuten när Adnan Gerzic sätter bollen i mål. Ett mål som gör att Rosengård får ett bra utgångsläge i matchen och många i publiken trodde nog att Rosengård skulle ta hem sin första seger för säsongen.

Men Husqvarna gav sig inte och i den 85:e minuten reducerar man till 2-1 när Rosengård tappar boll på mitten och Simon Dimitrijevic kan lägga in bollen i mål. Bara tre minuter senare kommer även kvitteringen när Edin Hamidovic sätter 2-2.

I den 91:e minuten sätter Linus Fridolf bollen i mål och det blir 3-2 till FC Rosengård. Återigen var det nära att Rosengård skulle ta hem tre poäng i matchen men i den 93:e minuten får Ali Jasim bollen på handen i straffområdet och blir utvisad. För Husqvarna är det straff som gäller, en straff som Amer Eriksson Ibragic sätter och 3-3 i matchen.

FC Rosengård tar sitt första poäng denna säsong.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season