Uddamålsförlust för Rosengård mot Utsikens BK

Uddamålsförlust för Rosengård mot Utsikens BK
09 jul
2017

FC Rosengård tappade ledningen två gånger när man under lördagen spelade borta mot Utsiktens BK. Matchen slutade 4-3.

 

FC Rosengård åkte upp till Göteborg under lördagen för att spela mot Utsiktens BK i den 13:e omgången av Div 1 Södra.

Utsiktens BK var på förhand favoriter i matchen, men det var Rosengård som höll på att vinna den, men Rosengård tappade ledningen två gånger i matchen.

Utsiktens BK tog i den 20:e minuten ledningen i matchen när Robert Lipovac helt omarkerad kan lägga in bollen i mål.

Elva minuter senare var det utjämnat i matchen när Isak Redzic får en boll i djupet från egen planhalva och helt fri kan Redzic lägga bollen i krysset och 1-1 i matchen.

Två minuter in i andra halvlek tar FC Rosengård ledningen till 1-2 när Granit Sherifi sätter bollen i mål. Detta genom att Nicklas Schön har brutit bollen på mittplan och sedan skickat fram den till Sherifi som enkelt kunde lägga bollen i mål.

En kommunikationsmiss från försvar och målvakt gjorde att FC Rosengård bara minuten senare släpper in 2-2 när Jesper Jonasson Westermark lyckas få in bollen då två spelare i FC Rosengård krockade i eget straffområde.

Men Rosengård gav sig inte. För i den 62:e minuten tar man ledningen på nytt när Linus Fridolf lägger en bra frispark in i boxen och där fanns Granit Sherifi som lyckas få in bollen i mål och 2-3 till FC Rosengård efter en miss i Utsiktens BK.

Bara fyra minuter senare tilldöms Utsiktens BK en straff då domaren tyckte att bollen träffade en Rosengårdsspelare på handen. På straffpunkten ställer sig Alexander Angelin som lägger bollen i målets vänstra hörn. Dock var Blerim Gudjufi på bollen, men bollen var hårt slagen, 3-3 i matchen.

Ett avgörande mål skulle komma i matchen och det kom i den 71:e minuten när Karl Bohm sätter 4-3. Utsiktens BK kommer in från vänsterkanten och lägger en kross till höger. Från höger lägger man in bollen lågt längst marken och i mitten på en slängnick fanns Karl Bohm som sätter matchens sista mål.

Utsiktens BK vinner matchen med 4-3 och jagar Landskrona BoIS i toppen. För FC Rosengårds del så har man fortfarande jumboplatsen och har sju poäng upp till säker mark.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season