Landskrona BoIS allt närmare Superettan - seger mot Mjällby

Landskrona BoIS allt närmare Superettan - seger mot Mjällby
17 sep
2017

Landskrona BoIS vann borta mot Mjällby AIF med 2-1. Nu är man allt närmare Superettan.

 

2 744 åskådare tog sig till Strandvallen för att se tabelltrean Mjällby AIF mot serieledande Landskrona BoIS. En match på förhand som var viktig för bägge lagen. Mjällby hade chansen att hänga med och BoIS hade chansen att rycka i toppen.

Matchen började jämnt och bägge lagen skapade varsin chans inledningsvis. Det var först i den 21:e minuten som Landskrona BoIS tar ledningen i matchen. Det är Dennis Olofsson som lägger in bollen från höger till Sadat Karim som smäller in 0-1.

Bara åtta minuter senare kommer även 0-2 när återigen Olofsson slår in bollen centralt. Edafe Egbedi släpper bollen och på bortre finns Alexander Tkacz som helt fri kan lägga in matchens andra mål.

I den 34:e minuten tappar Måns Ekvall bollen centralt i banan och Mjällby kan snabbt komma upp i banan. Ett snabbt inkast och inlägg till en fristående Mamudu Moro som kan nicka in 1-2.

I andra halvlek blev det mållöst. Bland annat fick Mamadu Moro i den 79:e minuten ett jätteläge, men sköt istället över. Även Sadat Karim hade ett bra läge, men även där blev det en miss.

Matchen slutade 1-2 och Landskrona BoIS har nu fem poäng ner till tvåan Utsiktens BK. Ett lag som Landskrona BoIS möter den 15:e oktober.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season