Torns IF förlänger med tränarstaben

Torns IF förlänger med tränarstaben Foto: tornsif.se.
24 okt
2017

Det står nu klart att Richard ”Kalle” Ringhov och ”Magnus ”Bloody” Nilsson förlänger sina kontrakt med Torns IF ytterligare ett år.

 

Torns IF tog klivet upp till division ett. Nu ska laget byggas inför den kommande säsongen. Den första biten är på plats, nämligen tränarstaben.

Både Richard ”Kalle” Ringhov och Magnus ”Bloody” Nilsson väljer att förlänga sina kontrakt med division ett klubben.

Richard ”Kalle” Ringhov gör sin nionde säsong som tränare i Torns IF.

- Det känns fantastiskt inspirerande och kul att få följa med laget upp ytterligare en division. Skall bli spännande och se vad vi kan utveckla och hur vi kan ta oss an motståndet på division 1 nivå, säger Richard ”Kalle” Ringhov till klubbens hemsida.

Magnus ”Bloody” Nilsson går in på sitt tredje år i klubben.

- Det känns för det första smickrande att klubben vill samarbeta med en framöver. Sen känns det oerhört spännande att få testa vingarna i division 1. Sist men inte minst så har vi så oerhört roligt i ledarstaben. Får väl hitta en ny vapenbroder nu när Viktor slutar så att inte gubbarna (Anders och Richard) tror att de dominerar.

Klubben har även gjort klart med en ny assisterande tränare inför den kommande säsongen. Det är 24-årige Robin Lindroos som går in som assisterande tränare.

- Jag kommer ingå i ledarstaben för A-laget som assisterande tränare, med extra fokus på analyser av olika slag. Kommer dessutom fungera lite som en länk mellan seniorerna och U19. En rolig roll som jag inte haft förut, men som jag är övertygad om kommer bli bra, säger Robin Lindroos till klubbens hemsida.

Övriga ledarstaben är Zoltan Gremsperger (fystränare), Patrik "Frallan" Behm Fransson (målvaktstränare), Mats ”Holken” Holgersson (lagledare) och Anders ”Andy” Arnslätt (massör).

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season