Allting har ett slut - även Fotbollskåne

Allting har ett slut - även Fotbollskåne
27 dec
2017

Fotbollsvänner. 
Allting har ett slut - även Fotbollskåne.

 

Under hösten 2010 vaknade Fotbollskåne till liv. Nu, efter sju års slit och oändligt många nerlagda timmar på sajten når man ett nytt kapitel. Fotbollskåne kommer fortsätta sin verksamhet hos Compone Media AB och växa tillsammans med Skånesport. Skånesport är en sajt som idag bevakar den lokala sporten i Skåne. Detta innbär att denna sajt successivt kommer att avvecklas och mycket kommer att flytta in hos Skånesport. 

 Fotbollskåne går att sammanfatta med ett ord, succé. Efter sju års levnad (och det mesta ideellt) så har vi år efter år slagit nya besöksrekord, rekord som inte hade gått att genomföra utan er besökare. 

Idéen om Fotbollskåne väcktes hösten 2010 då man tyckte att dåtidens media inte höll en hög standard om den lokala fotbollen i Skåne. Man tänkte brett, att bevaka den lokala fotbollen i hela Skåne skulle väl inte vara en omöjlighet, tänkte man då. Med facit i hand så har det varit en tuffare utmaning än vad man hade trott då. Men skam den som ger sig. Det har blivit många reportage, långa resor, och framförallt mycket skratt när vi har varit iväg med sajten och besökt diverse matcher. 

Nu är det som sagt dags att skriva ett nytt kapitel, både för Fotbollskåne och personligen. Det sista som gjordes på Fotbollskåne var vår julkalender där vi träffade 24 underbara tränare/spelare som tog sin tid att ställa upp och genomföra kalendern. Ni hittar i övrigt alla program under TV-fliken. 

Det finns så många personer som jag vill tacka under dessa år, men börjar man nämna namn så finns det risk att man glömmer någon. Jag vill personligen säga ett stort tack till alla som har bidragit med material till sajten, och framförallt till alla er besökare som har gjort att man har orkat haft drivet igång och fortsätta med sajten. 

Glöm nu inte att gå in på https://skanesport.se/sporter/fotboll/ där fotbollsdelen kommer att flytta in istället. 

Önskar alla ett riktigt gott nytt år! 

Fotbollskåne kommer att finnas kvar ett tag till som arkivsajt men successivt överföras till Skånesports sajt. 

Andreas Lindvall

Email:
Telefon: 0708-14 64 21
Grundare, ägare, skribent och utvecklare på fotbollskane.se

Silly Season