Dino Mesic klar för Landskrona BoIS

Dino Mesic klar för Landskrona BoIS Foto: landskronabois.com
08 jul
2017

Det blev i dagarna klart att FC Rosengårds Dino Mesic valde och lämna sin klubb. Nu står det klart att Mesic skriver på för seriekonkurrenten Landskrona BoIS.

 

Anfallaren Dino Mesic valde i veckan att lämna FC Rosengård och söka efter en ny klubb. I dagarna fick Mesic möjligheten att provträna med Landskrona BoIS. En träning som gav ett kontrakt med BoIS.

Landskrona BoIS och Mesic har skrivit ett avtal som sträcker sig säsongen ut, därefter kommer man utvärdera om en eventuell förlängning.

– Jag är mycket glad över att ha fått chansen att komma till BoIS. Jag kommer inte hit som någon sorts stjärna och tar för givet att jag ska ha en ordinarie plats i laget. Jag vet att jag kommer att få kämpa hårt för att slå mig in i A-laget. Och jag kommer verkligen att ge allt för att ta en plats, säger Dino Mesic till landskronabois.com och fortsätter.

– I fjol gjorde jag 15 mål och 11 assist i Rosengård. Då fungerade samarbetet med Ramadan mycket bra. Men i år valde Rosengård att ändra på anfallsspelet och det har inte funkat för mig att springa på kanten. Rosengårds anfallsspel skiljer sig väldigt mycket från det BoIS visat upp med sitt offensiva mittfält.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season