Erik Pärsson lämnar Landskrona BoIS

Erik Pärsson lämnar Landskrona BoIS
29 nov
2016

Erik Pärsson kom till Landskrona BoIS inför säsongen 2016. Nu är tiden i föreningen över och vilken förening det bär av till är oklart.

 

Erik Pärsson lämnade FC Höllviken för spel med Landskrona BoIS inför säsongen 2016. Årets serie i division ett slutade med en tredjeplats för BoIS och Erik Pärsson slutade på en andra plats i skytteligan med sina 17 mål under säsongen. Något som nu är över.

– Det här är ganska färskt och just nu vill jag inte riktigt ge någon kommentar. Det enda jag säga att jag har trivts jättebra i Landskrona. I övrigt har jag ingenting att säga, för ingenting är klart, säger Erik Pärsson till hd.se och fortsätter.

– Min utveckling i BoIS har gått spikrakt uppåt. Om jag jämför min tid i Höllviken med den i Landskrona har jag fått ett riktigt uppsving. Det är jättetråkigt att jag inte fick kröna det här året med att gå upp, för det har varit ett underbart år med många roliga och positiva grejer som jag tar med mig.

Vilken klubb det bär av för Erik Pärsson vill han inte avslöja. Men enligt uppgifter rör det sig om en klubb högre upp i seriesystemet.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season