Ulf Jansson förlänger med Kvarnby IK

Ulf Jansson förlänger med Kvarnby IK
23 okt
2017

Ulf Jansson känner att han har mer att uträta i föreningen. Och det känner även Kvarnby IK. Nu står det klart att Uffe förlänger sitt avtal med KIK och kommer även kommande säsong leda klubbens herrlag i division 2.
- Det ska bli riktigt kul att fortsätta eftersom jag trivs så bra i klubben, säger Uffe Jansson.

 

Uffe tillträde posten som huvudtränare i Kvarnby IK inför årets säsong då han närmast kom ifrån Åkarps IF och hade i bagaget med sig flera framgångsrika år som tränare i division 3, 4 och 5 men uppdraget i division 2 var en ny utmaning för Uffe. Ett år senare förlänger han nu med klubben och det säkrade kontraktet förra helgen gjorde beslutet att fortsätta i Kvarnby IK enkelt.

- Jag trivs väldigt fint i föreningen och spelarna har gjort ett kanonjobb, berättar Uffe och fortsätter:

- När vi nu lyckades hålla oss kvar förra lördagen så var det ett lätt beslut att förlänga kontraktet med Kvarnby IK. Nu ska vi försöka bygga vidare på det vi har gjort tillsammans i år och försöka hamna högre upp i tabellen 2018.

Från Kvarnbys sida är man precis lika nöjda som Uffe över att avtalet har förlängts. Uffe har ett stort förtroende från såväl spelartrupp och övriga tränarteamet som hos sportrådet, styrelsen och personer runt omkring klubben.

- Det är med stor glädje vi kan informera att Ulf Jansson fortsätter som huvudtränare i Kvarnby IK även säsongen 2018, säger Lars Johansson från Sportrådet.

Efter segern och vändningen i sista omgången mot IFK Hässleholm som säkrade division 2 kontraktet även för 2018 års säsong pratade Uffe om den bragd hela laget gjort som klarade förnyat kontrakt med tanke på de förutsättningar som fanns inför säsongen och att mer eller mindre hela truppen byttes ut mot i många fall oprövade kort på denna nivå. Otroligt duktiga spelare men många utan rutin från division 2 spel.

- Precis som Ulf själv sagt gjorde han och hans team en bragd den här säsongen och klarade förnyat kontrakt i division 2. Därför är det extra roligt att Ulf väljer att stanna kvar i Kvarnby IK och fortsätter att utveckla laget som gjorde det, men även för att hjälpa Kvarnby IK att fortsätta fostra och utveckla våra egna unga fotbollsspelare till fullfjädrade seniorspelare, säger Ann Åhman ordförande Kvarnby IK.

Text och bild hämtat från Kvarnby IK:s pressmeddelande.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season