Alexander Ekström klar för Staffanstorp United

Alexander Ekström klar för Staffanstorp United Foto: Staffanstorp United Facebook
01 okt
2017

Staffanstorp United har inför den kommande säsongen gjort klart med en ny huvudtränare. Det blir Alexander Ekström från GIF Nike.

 

Staffanstorp United lyckades igår knipa den sista kvalplatsen till division tre. Dagen innan meddelade klubben via sin Facebook-sida att man har gjort klart med en ny huvudtränare inför säsongen 2018.

Den nuvarande tränaren Jan-Åke Jönsson väljer att kliva av efter säsongen och ny tränare blir Alexander Ekström som hämtas från GIF Nike. Han tillträder i klubben från och med den 1:e november.

– Vi är mycket nöjda över att ha knutit Alexander till vår förening. Det är ett fantastiskt tillskott och vi är säkra på att han kan hjälpa oss att utvecklas ytterligare. Vår herrsektionsordförande, Ulf Lindblad, har gjort ett strålande rekryteringsarbete, säger ordförande Gustav Plantin i en intervju med klubben.

Alexander själv kommenterar om klubbytet.

– Det är en stor och spännande förening med ett bra driv framåt. Här finns ett gediget underlag att jobba med. Där är många duktiga ungdomar på väg uppåt, och den nuvarande truppen bestitter mycket goda fotbollskvaliteter. Den avgående tränaren Jan-Åke har gjort ett bra jobb. Det känns som en väldigt positiv utgångspunkt, säger Alexander Ekström i en intervju med klubben.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season