Kristian Legiec förlänger med Malmö City: ”Skall bli roligt och intressant att fortsätta”

Kristian Legiec förlänger med Malmö City: ”Skall bli roligt och intressant att fortsätta” Foto: Mats Javerud / MEDAX Production
13 okt
2017

Kristian Legiec klev inför säsongen 2017 in som tränare i Malmö City FC. Nu är det klart att Legiec fortsätter som tränare även under 2018.

 

Malmö City FC blev inför säsongen tippade att vinna serien, så blev det inte. Just nu spelar man kval om att ta klivet upp i division tre eller inte. Under fredagen blev det klart att Malmö City FC väljer att förlänga med tränaren Kristian Legiec.

- Jag är tycker det skall bli roligt och intressant att fortsätta de jobb som jag och Tommy har gjort under 2017, men vi är inte klara med 2017, säger Kristian Legiec till klubbens hemsida och fortsätter.

- Vi är nu mitt uppe i ett kval till div 3 och där skall vi göra allt för att lyckas ta den platsen som står till förfogande och att Malmö City FC kommer blir ett div3 lag 2018 är vår övertygelse och ambition i föreningen och i gruppen.

Sportchefen Roger Mattsson säger följande till klubbens hemsida.

- Vi är mycket glada att Kristian kommer fortsätta som både spelare och tränare i Malmö City FC, säger Roger och fortsätter.

- Vi är mitt uppe i en process vad det gäller spelare och ledarstaben som kommer falla på plats inom en snar framtid och det kommer bli ett ännu starkare lag och ledarstab, det är vi helt övertygade om.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season