Skabersjö IF har gjort klart med den sista pusselbiten i den uppsättning som utgör 2018 års ledarstab. Tjänsten har tilldelats Robin "Ruben" Eriksson, som kommande säsong kommer att agera spelande assisterande tränare och han tillträder omgående.

Skabersjö IF har gjort klart med en ny huvudtränare i Hampus Hannula, som nu tar klivet upp i den interna tränarstabshierarkin.

I början av april blev det klart att Blerim Mulici tog över Husie IF i division fem. Nu står det klart att han väljer att förlänga med klubben.

Det står nu klart att Vellinge FF byter tränare inför den kommande säsongen. Det blir Viktor Andersson som tar över som tränare.

Skabersjö IF och tränare Martin Prahl har i samförstånd beslutat att inte förlänga kontraktet över kommande säsong.

Säsongen är över för division fem. Det har korats sex seriesegrare i division fem. Här är dem.

Det står nu klart att det blir Anders Palmér som tar över tränarrollen i Ystads IF efter György Millinkoffer.

På Klagshamns IP väntade under söndagseftermiddagen, en för gästande Barrikaden mycket viktig match där tre poäng var ett måste för att lyckas undvika ett negativt kval och kunna närma sig Liria som befinner sig på säker mark.

Det var utan tvivel som det blev tre poäng för Borstahusen. Man slog Lunds BoIS med 6-1.

Rosengårds FF får bryta ihop och försöka gå vidare. Limhamn vann med 4-0 när lagen möttes. Ett segerfundament för Limhamns FF var Hamlet Svedin som fick till två fullträffar.

Silly Season