Tvåsiffrigt för Skabersjö mot Bara

Tvåsiffrigt för Skabersjö mot Bara
31 maj
2017

Skabersjö IF vann med hela 10-0 hemma mot Bara GoIF under tisdagskvällen. En seger som gör att laget får bäst målskillnad i serien.

 

Skabersjö IF åkte på en 2-1 förlust i föregående omgång. Under tisdagskvällen tog man revansch genom att besegra Bara GoIF med hela 10-0.

Hemmalaget tog redan i den tredje minuten lednignen i matchen när Viktor Kullberg nickade in 1-0. Bara tre minuter senare var det dags igen när Kim Hägg satte 2-0. Med åtta minuter kvar av första halvlek utökade Skabersjö sin ledning på nytt när Stefan Nordborg satte 3-0.

-Idag var vi på hugget. Nu brakade siffrorna iväg i andra halvlek. Vi utnyttjade Baras svaga defensiv, säger Skabersjös tränare Martin Prahl till sydsvenskan.se.

I andra halvlek blev det hela sju mål för Skabersjö IF. Målen gjordes av Simon Ingheden x3, Robin Eriksson x2, Pontus Wiktorsson och Stefan Nordborg.

-Vi var bara fjorton spelare till spel. Därav två halvskadade spelare på bänken. Därtill fick vi två spelare skadade i matchen. Bara att hoppas att skadorna läker så snabbt som möjligt. Vi hade sex återbud till den här matchen, säger Baras lagledare Magnus Christensen till sydsvenskan.se.

Skabersjö IF ligger nu på en andra plats med 21 poäng. Laget har ett poäng upp till serieledande Genarps IF. Bara GoIF hittar vi på en niondeplats som just nu ger en kvalplats för att stanna kvar.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season