Viktor Andersson ny tränare i Vellinge FF

Viktor Andersson ny tränare i Vellinge FF
06 okt
2017

Det står nu klart att Vellinge FF byter tränare inför den kommande säsongen. Det blir Viktor Andersson som tar över som tränare.

 

Vellinge FF bildades 2010. Sedan dess har laget tränats av tränarna Fredrik Sjöström och Joakim Björkman. Men nu väljer herrarna att kliva av tränarrollen i herrlaget och istället är det Viktor Andersson som tar över huvudrollen i klubben.

- Detta känns oerhört kul och spännande. Jag tycker vi har en spännande trupp med stor potential. Målet nästa säsong är att kommer högre upp i serien än i år annars får jag nog sparken avslutar Viktor lite skämtsamt med, säger Viktor Andersson till klubbens hemsida.

Fredrik Sjöström säger följande till klubbens hemsida om att lämna uppdraget och att Andersson tar över.

- Vi kände att det var dags att kliva åt sidan och få in en ny röst med nya idéer. Vi har så mycket annat runt omkring föreningen redan och dygnet har ju dessvärre bara 24 timmar, säger Fredrik Sjöström och fortsätter.

- Vi tror att Viktor är helt rätt man för jobbet och vi arbetar med att få in något namn till som ska hjälpa honom. Goran och Foppa kommer att fortsätta i sina roller. Nu hoppas vi att alla spelarna fortsätter och ger Viktor chansen att visa vad han går för samtidigt som vi kan hoppas på några nyförvärv.

 

Viktor Andersson var gäst i Fotbollshörnan i somras, se programmet nedan.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season