Hampus Hannula ny huvudtränare för Skabersjö IF

Hampus Hannula ny huvudtränare för Skabersjö IF
26 okt
2017

Skabersjö IF har gjort klart med en ny huvudtränare i Hampus Hannula, som nu tar klivet upp i den interna tränarstabshierarkin.

 

-Vi är oerhört glada över de facto att vi har lyckats knyta till oss Hampus Hannula som huvudtränare över kommande säsong. Vi har arbetat efter en kravprofil som vi tror är den rätta för den fas som vår förening nu befinner sig i och Hannula besitter kunskaper och personegenskaper som passar väldigt väl in i den profilen. Det är vår fasta övertygelse att han kommer att fortsätta sin individuella utveckling hos oss samtidigt som arbetet med att utveckla och förädla våra spelare fortskrider, säger klubbens ordförande Mattias Andersson.

-Under föregående säsong hade jag nöjet att återkomma till Skabersjö IF, klubben i mitt hjärta, som assisterande tränare till Martin Prahl. Det har varit ett väldigt händelserikt och spännande år. Martin är en väldigt noggrann tränare med en gedigen spelarerfarenhet som jag kunnat lära mig en hel del av. När det blev klart att det inte blev någon fortsättning för honom så kändes det som en möjlighet för mig att ta klivet in som huvudansvarig tränare. Det känns otroligt inspirerande att styrelsen valt att ge mig förtroendet. Jag kommer leda laget med väldigt mycket gulgrönt hjärta och förädla det som gjorts bra de senaste åren. Sen är ambitionen att sätta min prägel på laget och implementera min spelidé. Min förhoppning är att vi under 2018 kommer se ett Skabersjö IF som vågar gå framåt ännu mer än vad vi gjort tidigare och vi ska våga stå högre upp i banan och vinna tillbaka bollen i ett tidigare skede. Min ambition är att det ska vara jävligt jobbigt att möta oss, men det kommer att ställa höga krav på spelarna att ta till sig spelidén och hjälpa mig att genomföra den idé som vi tror på. Det viktigaste är tre poäng i varje match och så länge vi gör ett mål mer än motståndarna så vinner vi matchen. Fotboll är en enkel sport, säger nytillträdde huvudtränaren Hampus Hannula.

Kontraktet sträcker sig över 2017-2018 och Hampus Hannula tillträder omgående.

Vi kan även konstatera att det har varit många som har anmält sitt intresse att vilja leda ”de skånska brassarna” kommande säsong.

-Efter nyss genomförd rekryteringsprocess vill jag även uttrycka vår ödmjuka tacksamhet och glädje över de facto att vi kan konstatera att Skabersjö IF återigen är en attraktiv förening i tränarleden. Det har funnits ett stort intresse att vilja bli en del av vår unika fotbollsfamilj och det tyder på att vår klubb har ett gott anseende bland de skånska tränarna, vilket givetvis är oerhört glädjande, säger Mattias Andersson

Text och bild hämtat från Skabersjös pressmeddelande.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season