Ny tränarstab klar för Bosnien Hercegovina SK

Ny tränarstab klar för Bosnien Hercegovina SK Foto: bhsk.net
11 okt
2017

Bosnien Hercegovina SK har i veckan gjort klart med tränaren Ersan Mujevic. 

 

I början av oktober stod det klart att Bosnien Hercegovina SKs tränare Ejub Suljic valde att lämna klubben. Sedan dess har klubben letat efter en ny tränare och i dagarna blev det klart med den nya tränarstaben. 

Det är Ersan Mujevic som tar över huvudansvaret i klubben. Mujevic är en spelare med en lång och gedigen fotbollskarriär bakom sig, känner klubben väl och har en klar vision om framtiden som Bosna:s styrelse delar.

Mujevic är 36 år gammal och började sin fotbollskarriär i Finspång (Östergötland). 1997 flyttade han till Malmö och här nere har han varit engagerad i MFF (juniorlaget), IFK Malmö, FBK Balkan, NK Croatia, BK Olympic, Husie IF, BHSK, Hyllie, LB07.

- Det blir en ny resa att inleda här , naturligtvis hoppas jag att detta ska kunna vara en del av utvecklingen att starta min aktiva karriär som tränare. Med nybygge organisatoriskt och en chans för alla inblandade att få en liten frisk luft och nya framgångar är jag övertygad om att alla möjligheter finns här. Det underlättar att få jobba med en klubb som är bekant för mig, då jag var aktiv som spelare för två år sedan i division 4, säger Ersan Mujevic till klubbens hemsida och fortsätter.

- Jag hade egentligen tänkt ta det lugnt efter tiden i LB07 då ett skadat knä satte stopp för fortsatt spel. Men när dem ringde och ställde frågan så lät det intressant. Jag har följt BHSK i flera år och jag vet att det finns driv och engagemang i klubben.

Mujevic kommer till sin hjälp ha assisterande tränarna Almir Tucek och Almir Nukic (även lagledare)  och Zijad Zec som materialare. 

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season