Deniz Hümmet hade en fin förstasäsong i Gefle. Anfallaren gjorde 12 mål och tre assist för höstens näst starkaste lag i superettan. Nu ryktas han göra sällskap med f d Gefle-tränaren Poya Asbaghi i IFK Göteborg.

– Vi förstår varandra och ett eventuellt samarbete framöver hade nog varit positivt för oss båda men vi får se vad som händer nu kommande veckor, berättar Hümmet.

I höstas fick han lämna Kristianstad. Nu har Joakim Persson hittat ny klubb. Varbergs BoIS blir nästa adress.

Trelleborgs FF är tillbaka i Allsvenskan. Senast klubben spelade i Allsvenskan var 2011. Sedan dess har klubben även haft en tur i division ett. Nu är man tillbaka i Allsvenskan igen. 

Amin Nazari kom till Falkenbergs FF inför säsongen 2016. Nu står det klart att han lämnar klubben.

TFF vann första mötet av två mot Jönköping Södra. Det blev vinst med 2-0 hemma på Vångavallen. Zoran Jovanovic och Salif Camara Jönsson gjorde varsitt mål när Trelleborg tog ett stort kliv mot allsvenskan.

HIF U19:s huvudtränare Alexander Tengryd lämnar klubben för att från och med den 1 december ta över tränaruppdraget för Ängelholms FF:s A-lag.

Martin Christensen, Viktor Ljung, Jonatan Olsson och Matt Pyzdrowski lämnar HIF när deras kontrakt går ut vid årsskiftet.

U21-tränaren och tillika scouten Jonas Eidevall lämnar HIF:s tränarstab efter två år i klubben.

Den 18 februari i år gjorde Alex Timossi sin tävlingsdebut för HIF:s A-lag. Sedan dess har han deltagit i 18 tävlingsmatcher och gjort två mål. Under det senaste året har han även varit en viktig spelare för Sveriges P16-landslag.

Mamudo Moro har skrivit på för HIF och kommer att ansluta till truppen i januari. Anfallaren har tecknat ett tvåårskontrakt.

Silly Season

 

Fotbollskåne(.se) grundades hösten 2010 av Andreas Lindvall.