Esbjörn Berghult klar för BK Höllviken

Esbjörn Berghult klar för BK Höllviken
25 aug
2017

Det står nu klart att Prespa Birliks förra assisterande tränare Esbjörn Berghult blir tränare för BK Höllviken i division fyra.

 

Esbjörn Berghult meddelade i somras att han valde att lämna Prespa Birlik i division två. Nu står det klart att Esbjörn blir tränare för BK Höllviken i division fyra.

- Valet av Höllviken var enkelt. En av de största föreningarna med en härlig ungdoms sida. Fina grupper av spelare är på väg upp i utvecklingen, säger Esbjörn Berghult till Fotbollskåne.

Esbjörn kommer ta över huvudansvaret i klubben och vid sin sida kommer Tim Jörvall vara. Martin Silvhed som tidigare hade delat ansvar tillsammans med Tim kommer numera bara ingå i spelartruppen.

- Det är en fin grupp att jobba med samt att Tim och Martin kan fokusera mer på att spela. Men de stannar som assisterande vilket jag är mycket nöjd med.

Redan till helgen ställs Esbjörn på prov när BK Höllviken möter GIF Nike på bortaplan.

Förutom Esbjörn Berghult så är även ytterbacken Ajdin Fatic klar för klubben. Han hämtas från Kvarnby IK. Fatic har tidigare spelat för klubbar som Trelleborgs FF och Hyllie IK.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season