Trelleborgs FF besegrade serieledarna

Trelleborgs FF besegrade serieledarna Foto: Christer Thorell - www.cbfoto.se
27 jun
2017

Trelleborgs FF vände underläge till seger. Man slog serieledande Brommapojkarna med 3-1 på hemmaplan.

 

1578 åskådare hade tagit sig till Vångavallen under måndagskvällen för att se mötet mellan Trelleborgs FF och serieledande IF Brommapojkarna.

Inledningsvis var det hemmalaget som var det bättre laget i matchen och skapade flest chanser. Men det var Brommapojkarna som tog ledningen när Erik Figueroa satte 0-1 efter 20 minuters spel.

Men Trelleborgs FF gav sig inte och sju minuter senare kvitterade man i matchen när Robin Nilsson passar fram bollen till Anton Tideman som sätter 1-1.

Tre minuter efter kvitteringsmålet får Trelleborgs FF straff och BPs målskytt Erik Figueroa åker på ett rött kort då han knuffade omkull Zoran Jovanovic. Straffen togs av Kristian Haynes som missade då Budimir Janosevic stod för en bra räddning.

I andra halvlek tog Trelleborgs FF över matchen, men skapade inga direkt heta chanser inledningsvis. BP fick i den 61:e minuten chansen att ta ledningen på nytt när Tim Söderström sköt i ribban.

Istället var det Trelleborgs FF som tog ledningen i matchen när skyttekungen Salif Camara Jönsson sätter 2-1 efter en bra passning av Marcus Pode. I den 94:e minuten är det samma radarpar som ser till att Trelleborgs FF får med sig en 3-1 seger från Vångavallen.

Brommapojkarna hade chansen att kvittera i matchen när Markus Gustafsson i den 86:e minuten sköt i ribban.

Trelleborgs FF går i och med segern upp på 20 poäng och ligger just nu på en sjundeplats. Man har 14 poäng upp till serieledande Brommapojkarna.

 

Foto: Christer Thorell - www.cbfoto.se

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season