Trelleborgs FF upp på kvalplats efter storseger

Trelleborgs FF upp på kvalplats efter storseger Foto: cmore.se.
15 aug
2017

Trelleborgs FF vann ganska enkelt hemma mot Norrby IF med 5-1. I och med segern går man upp på kvalplats i Superettan.

 

Trelleborgs FF tog inför 965 åskådare emot Norrby IF i den 19:e omgången av Superettan. En match som hemmalaget enkelt vann med siffrorna 5-1.

Hemmalaget tog i den 25:e minuten ledningen i matchen när Zoran Jovanovic snyggt lägger in bollen från höger och i mitten fanns Erik Andersson som enkelt kan trycka in ledningsmålet bakom Mergim Krasniqi. I och med målet gjorde Erik Andersson sitt första mål i TFF-tröjan.

Men ledningsmålet varade inte länge. För bara två minuter senare var det kvitterat på Vångavallen när Marcus Översjö sätter 1-1 med lite tur. Stillastående spelare i TFFs straffområde gör att Översjö lyckas få in bollen.

Men i andra halvlek är Trelleborgs FF det bättre laget och avgör matchen. I den 52:e minuten får Trelleborgs FF ett hyfsat frisparksläge från ca 35 meters håll. En frispark som Erik Andersson tar hand om. Andersson får till ett så pass hårt skott att bollen går direkt i mål och Andersson får fira sitt andra mål för dagen.

Bara sex minuter senare är det dags igen för hemmalaget. Zoran Jovanovic kommer igenom väldigt snyggt på vänsterkanten och i mitten finns Dino Islamovic som lägger in 3-1. Kanske en målvaktavla över det hela då bollen studsar över Krasniqi.

Trelleborgs FF hade matchen och i den 72:e minuten blir Zoran Jovanovic serverad bollen av Dino Islamovic och Jovanovic kan inte mer än chippa bollen i mål och 4-1 till hemmalaget.

På straff avgörs matchen när Dino Islamovic sätter 5-1 då Albin Nilsson blivit fälld i straffområdet.

En match som innebär att Trelleborgs FF går upp på kvalplats till Allsvenskan.

- Jag tycker vi gör en stabil match, Norrby är ganska bra. De är ett fysiskt lag och de vet vad dem ska göra och gör det bra, säger Dino Islamovic till cmores sändning efter matchen och fortsätter.

- Jag har haft mina lägen och vetat om att så länge jag har mina lägen så kommer jag att göra mål, idag satt dem i mål.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season