Trelleborgs FF kvar på kvalplats efter seger

Trelleborgs FF kvar på kvalplats efter seger Foto: Christer Thorell - www.cbfoto.se.
22 aug
2017

Trelleborgs FF vann under måndagskvällen borta mot Gefle IF. Matchen slutade 2-1 till TFF.

 

Trelleborgs FF fick revansch på Gefle IF. När lagen under våren möttes så slutade matchen 1-0 till Gefle IF, trots dominans av Trelleborgs FF.

Under måndagen var det en jämn och bra match som spelades på Gavlevallen. Trelleborgs FF hade inte mycket inledningsvis men skapade mer allt eftersom matchen gick.

Det var först i andra halvlek som Trelleborgs FF tog ledningen i matchen när Dino Islamovic satte 0-1. Men ledningen varade inte länge, för bara några minuter senare var det utjämnat när Bajram Ajeti satte 1-1.

Med mindre än tio minuter kvar av matchen avgjorde Trelleborgs FF matchen när Erik Andersson slog ett inlägg till Alexander Blomqvist som nickade in 1-2.

På tilläggstid var Gefle IF nära på att få in en kvitteringsboll, men Marko Johansson stod för en bra räddning och räddade tre poäng till sitt lag.

Trelleborgs FF tog tre viktiga poäng i toppstriden och behåller kvalplatsen.

- Vi har vunnit sex av de sju senaste matcherna, det är inte många lag som klarar av att göra det, säger Patrick Winqvist till trelleborgsff.se och fortsätter. 

- Det här laget har sån bra moral. Vi slet hårt idag med att vinna kamperna i de båda straffområdena, det var lite av taktiken idag. Alexander Blomqvist visar vägen med att rensa bra och göra avgörande målet. Vi var inte helt nöjda i paus och gjorde vissa korrigeringar.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season