Trelleborgs FF upp på kvalplats efter seger

Trelleborgs FF upp på kvalplats efter seger Foto: cmore.se.
04 sep
2017

Trelleborgs FF vann borta mot Assyriska FC med 2-0. I och med segern gick man upp på kvalplats.

 

817 åskådare kom till Södertälje Fotbollsarena för att se mötet mellan Syrianska FC och Trelleborgs FF i den 22:e omgången av Superettan.

Matchen i säg var jämn och bägge lagen bjöd på chanser. I första halvlek var det hemmalaget som var det vassare laget i anfallsdelen. Bland annat stod Marko Johansson för den del räddningar och räddade sitt lag.

Med en minut kvar av första halvlek åker Nikola Krcmarevic på ett rött kort då han drog Zoran Jovanovic lite för väl hårt strax utanför Syrianskas straffområdet. Målchansutvisning och Trelleborgs FF fick spela andra halvlek med en man mer.

I den 74:e minuten kom matchens första mål när Kristian Haynes passar bollen till Marcus Pode som kan sätta matchens första mål.

På tilläggstid avgör Trelleborgs FF matchen när Marcus Pode från vänster skickar bollen till en fristående Johan Brannefalk som enkelt sätter 0-2.

- Vi är starka, vi är bra. Vinner med 2-0, det sista målet kan vara viktigt i slutet, även om jag som tränare tycker att 1-0-vinster är sköna. Vi höll oss ifrån utvisningar idag, men det gjorde inte Syrianska FC. 1-0-målet var ett jäkla fint mål, 2-0-målet var förstås inte så pjåkigt det heller, säger Patrick Winqvist till trelleborgsff.se.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season