Seger för Trelleborgs FF - jagar toppen

Seger för Trelleborgs FF - jagar toppen Foto: cmore.se.
12 sep
2017

Trelleborgs FF tog tre nya poäng under måndagskvällen när man på Vångavallen besegrade GAIS med 2-0.

 

1302 åskådare kom till Vångavallen under måndagskvällen när Trelleborgs FF tog emot GAIS i den 23:e omgången av Superettan. En match som hemmalaget vann med 2-0.

Matchen avgjordes först i andra halvlek. I den 56:e minuten tar Trelleborgs FF ledningen i matchen när Erik Andersson mer eller mindre lyckas ta sig genom GAIS:s försvar och kan själv lägga bollen i mål. Ett snyggt mål för Andersson.

I den 80:e minuten kommer matchens andra mål när Salif Camara-Jönsson spelar fram bollen till Dino Islamovic som snyggt sätter bollen bakom Damir Mehic

En viktig del under matchen var att Trelleborgs försvar höll tätt och man tillät inte GAIS att göra några heta anfall.

- Jag är jättestolt över prestationen idag. Jag börjar med att säga att jag tycker att den kontinuitet vi har hittat ger mig möjligheten att ta ut det lag som jag tror var rätt för denna matchen. Det visade sig, iallafall i vårt försvar att vi hittade rätt så bra rätt. Inte lätt att klura ut hur GAIS skulle spela, för de har en väldig variation och har ett brett kunnande. Idag får vi klura lite, efter 20 minuter sätter sig matchen och det är som Bosko säger att de kanske hade behövt göra en bättre prestation för att lösa det, vilket är tacksamt för oss, säger Patrick Winqvist till trelleborgsff.se.

Trelleborgs FF kvar på kvalplats och har nu fyra poäng ner till en fjärdeplats. Man har fem poäng upp till tvåan IF Brommapojkarna, som ikväll möter Helsingborgs IF.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season