Andra raka segern för Nike

Andra raka segern för Nike
28 maj
2017

GIF Nike vann med hela 5-1 när man på hemmaplan besegrade ÖT Smygehuk med 5-1.

 

GIF Nike har fått en bra inledning på årets serie i Div.4 Sydvästra. När laget under lördagen vann mot ÖT Smygehuk med hela 5-1 tog man sin sjätte seger för säsongen. Detta gör att laget ligger på en andra plats med 20 poäng.

GIF Nike tog redan i den trejde minuten ledningen i matchen när Mikias Yonas satte 1-0. Ett mål som följdes upp sex minuter senare när John Henriksson satte 2-0. ÖT Smygehuk kom in i matchen och i den 27:e minuten reducerade man till 2-1 när Mirza Dubicanac satte 2-1.

Under loppet av 15 minuter i andra halvlek såg GIF Nike till att ta hem tre poäng i matchen när först Kevin Fridlund sätter 3-1 i den 70:e minuten. John Henriksson och Elias Östlund sätter i slutet av matchen även 4-1 och 5-1.

– Vi rivstartade med en 2-0 ledning och det såg hyfsat ut, sen får dem in ett mål på ett långt inkast i en bökig situation. Då är vår känsla direkt att vi släpper inte in ett mål till, och att de gick för enkelt i början för oss, sa Nikes Alexander Ekström till sydsvenskan.se och fortsätter.

– Vi spelade så som vi ville spela med de unga killarna, och de är duktiga. Sen pendlar vi lite i prestation, men de gör man med de yngre.

ÖT Smygehuk har haft en jobbig inledning på säsongen och har endast tagit två poäng och ligger därmed på en jumboplats.

sillyseason

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season