Balkan vann stort mot Malmö City

Balkan vann stort mot Malmö City
03 jun
2017

FBK Balkan vann med 4-1 när Malmö City gästade Rosengårds IP under fredagskvällen.

 

FBK Balkan tog under fredagskvällen emot Malmö City FC i den tionde omgången av Div.4 Sydvästra. Inför matchen låg bägge lagen på samma poäng och krigar om att komma LB07 närmare i tabellen.

Men hemmalaget var bättre i matchen och vinner matchen rättvist med 4-1. Balkan tar redan i den 14:e minuten ledningen i matchen när Carl Möller sätter 1-0. Med fem minuter kvar av första halvlek kvitterar Malmö City när Henry Safi. Ett mål som gör att han rycker ifrån skytteligan i serien.

I andra halvlek tar Balkan ledningen på nytt när Mohammed Ryahi sätter 2-1 i den 64:e minuten. Sju minuter senare utökar hemmalaget sin ledning på nytt när Dano Asani gör 3-1. I den 83:e minuten punkterar William Tonji Ngounou matchen när han sätter 4-1.

– Jag är supernöjd med vår prestation och resultatet. Det är kanske vår bästa match i år. Hela laget gör en jättebra match och jag tycker vi är det bättre laget från början till slut, det är klasskillnad, sa Balkans tränare Firat Sahan till sydsvenskan.se och fortsätter.

– Återigen skönt och vinna mot ett lag som låg på samma poäng som oss inför dagens match, så de var lite av en sexpoängs match och grabbarna visar karaktär och spelar en fin fotboll.

Balkan går i och med segern upp på en andra plats med 22 poäng. Man har idag fem poäng upp till serieledande LB07.

sillyseason

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season