Klar seger för Balkan mot Croatia

Klar seger för Balkan mot Croatia
10 jun
2017

FBK Balkan tog en klar bortaseger när man vann mot nykomlingarna NK Croatia med 5-1.

 

FBK Balkan är med och utmanar i toppen av Div.4 Sydvästra. När laget under fredagskvällen besegrade NK Croatia med hela 5-1 så säkrade man sin andraplats och kommer närmare LB07 i toppen.

Balkan gjorde tre mål under loppet av sex minuter. Ledningsmålet kom i den 16:e minuten när Dano Asani satte 0-1. Tre minuter senare satte Daniel Jovanovic 0-2 innan Carl Möller i den 22:e minuten satte 0-3.

I andra halvlek utökade Balkan sin ledning när Daniel Jovanovic gjorde sitt andra mål för dagen och 0-4. Hemmalaget fick chansen och reducera i den 54:e minuten när Rasmus Sandén satte 1-4. Men med kvarten kvar av matchen avgjorde William Tonji Ngounou matchen när han satte 1-5.

– Balkan är betydligt bättre än oss i första, det är inget snack om saken. Vi gör enkla misstag, kommer fel i position och sjunker ner. Vi försöker ändra matchbilden i andra och gör några justeringar. Men vi har hoppet kvar och en stor heder till att vi jobbar vidare. Vi får fortsätta jobba nu och för eller senare kommer trean, sa Croatias tränare Rickard Nordström till sydsvenskan.se och fortsätter.

– Nu får vi försöka hitta en rytm och struktur i vårt spel och inte koncentrera oss på motståndet. Det blir stora siffror ibland. Vi tar felbeslut och är trötta. Då blir man straffad mot bra lag. Idag får vi ändå ta med oss moralen och hedern, för att vi aldrig slutar kämpa, avslutar Croatias tränare.

sillyseason

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season