Daniel Lindgren klar för Veberöds AIF

Daniel Lindgren klar för Veberöds AIF
04 okt
2017

Efter två säsonger i IFK Trelleborg väljer Daniel Lindgren att lämna klubben och har i dagarna blivit klar för Veberöds AIF.

 

Daniel Lindgren valde för två säsonger sedan att lämna BK Flagg för att ta över tränarrollen i IFK Trelleborg. Förra säsongen (2016) slutade laget på en fjärde plats och i år blev det en sjätteplats. Nu står det klart att Daniel Lindgren lämnar IFK Trelleborg. 

- Tiden i IFK Trelleborg sammanfattar jag som intensiv, lärorik men sportsligt en rejäl plump och där är jag högst ansvarig. Det är en klubb som engagerar i medgång men som är tacksam att hacka på vid minsta lilla motgång. Den balansen hanterade vi internt inte på ett tillfredsställande sätt utan alla rycktes med i den negativa spiralen utifrån. Jag har fått träffa/arbeta med underbara människor både på och vid sidan av planen och tackar klubben för ett hyper intressant uppdrag som vi tyvärr inte slutförde enligt allas önskemål och kravbild, rent sportsligt, säger Daniel Lindgren till Fotbollskåne.

Nu blir det en flytt ut till Veberöds AIF där Daniel Lindgren tar över den 1:e november.

- Veberöds AIF hade en tydlig profilbild på vilken tränare dem ville ha och hade scoutat mig väl. En stark organisation, tydlig målbild och ett stort engagemang i föreningen är lockande. Av de klubbar jag hade kontakt med så var det inget snack om att VAIF:s tankesätt och vision tilltalade mest i slutändan. Divisions tillhörighet är ovidkommande i sammanhanget när det finns en god grund att arbeta utifrån. Ett spännande uppdrag där ungdomarna knackar på dörren till seniorspel och det finns utvecklingspotential i den befintliga truppen, säger Daniel Lindgren till Fotbollskåne.

sillyseason

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season