Richard Ringhov: ”Vi går alltid för vinst”

Richard Ringhov: ”Vi går alltid för vinst”
18 okt
2017

Ikväll är det dags för årets upplaga av herrarnas DM-final. Torns IF ställs mot FC Rosengård. Vi har tagit tempen på Torns tränare Richard Ringhov inför drabbningen.

 

Torns IF tog sig upp till division ett för någon vecka sedan. Ikväll kan man ta sin andra titel för säsongen när det väntas DM-final på herrsidan. Torns IF ställs mot FC Rosengård på bortaplan. Lagen mötes bland annat i somras i Svenska cupen där Torns IF vann med 1-0.

- Alltid kul att få chansen att vinna en titel. Att få kröna denna helt fantastiska säsong med en DM titel hade varit helt otroligt. Som alla andra matcher vi spelar så går vi 100% in för att vinna matchen, säger Richard Ringhov till Fotbollskåne.

Hur har ni tränat inför matchen?

- Precis som vanligt. Kan väl villigt erkänna att både förra veckan och igår så har det varit en uppsluppen avslappnad stämning i gruppen. Känns inte som att man hade blivit trovärdig om man hade börjat tjata om fokus etc.

Hur mycket koll har du på FC Rosengård sedan tidigare? 

- Rätt bra faktiskt. Detta blir ju tredje mötet mellan lagen i år. Vet ju att dem har haft det tufft i seriespelet men vet också att dom har ett lag som borde ligga mycket högre i tabellen. 

Vad tror du om matchbilden mot Rosengård?

- Har inte sett Rosengård i höst men vet att dem vill vara spelförande, spela en teknisk fotboll och ha mycket boll men samtidigt vet jag inte om dom haft möjlighet till detta i höst med tanke på deras tabellposition. Vi själva spelar alltid "vår" fotboll och kommer att göra detsamma idag.

Hur slutar matchen?

- Vi går alltid för vinst men vet också att om vi inte presterar så vinner vi inte heller. Det är helt upp till oss själva.

 

Matchen kan ni se LIVE på Fotbollskåne. Klicka här. 

sillyseason

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season