Så slutade dagens ungdomsfinaler i DM

Så slutade dagens ungdomsfinaler i DM
02 sep
2017

Idag avgjordes fyra DM-finaler uppe i Bromölla. Så slutade matcherna.

 

Idag var det dags för årets finaldag av ungdoms DM. En dag som avgjordes på Strandängens IP i Bromölla. Totalt sågs alla finaler av 645 åskådare.

Först ut var F14-finalen där BK Höllviken ställdes mot Lunds BK. En match som BK Höllviken enkelt vann med 7-0. Målskyttar var Erica Persson Welin x2, Maja Fransson x2, Isabelle Oxenby Edström x2 och Thea Beck-Larsen.

Dagens andra match spelades i P14-klassen. En match som spelades mellan Husie IF och Helsingborgs IF. En jämn match som fick avgöras i förlängning. Sex minuter in i förlängningen avgjorde Sixten Jönsson i Helsingborgs IF matchen och tog därmed hem guldet till Helsingborg.

F16-finalen spealdes mellan DFK Borgeby och IF Limhamn Bunkeflo. När matchens domare Marie Andersson hade blåst av matchen var det en 2-0 seger för Borgeby. Målen gjordes av Johanna Lindblom och Louise Hayden.

Sista finalen spelades i P16-finalen mellan Malmö FF och FC Näset. Det var även denna match som drog dagens högsta publiksiffra, 290 åskådare. Malmö FF var det bättre laget och vann matchen enkelt med 4-0. Målen gjordes av Hamid Abdulla, Henrik Sandell, Leo Cariboni Killander och Ajdin Avdic.

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season