Felix Hörberg avgjorde DM-finalen mot Eskilsminne

Felix Hörberg avgjorde DM-finalen mot Eskilsminne
20 sep
2017

Det blev en dramatisk DM-final mellan Trelleborgs FF och Eskilsminne IF. En match som avgjordes i 106:e minuten av Felix Hörberg i Trelleborgs FF.

 

247 åskådare kom till Vångavallen för att se HJ-finalen i DM mellan Trelleborgs FF och Eskilsminne IF. En match som avgjordes i förlängning.

I den åttonde minuten tog Eskilsminne IF ledningen i matchen när Filip Lundeberg får bollen strax utanför straffområdet och kan ganska ostört lägga in bollen bakom Merlin Nuhanovic.

Trelleborgs FF kom in i matchen mer och mer och i den 16:e minuten kvitterar man till 1-1 när Ludvig Johansson testar lyckan utanför straffområdet, en boll som glider in bakom Jonathan Johnsson.

Eskilsminne IF fick i den 31:e minuten ett gratismål när Trelleborgs målvakt Merlin Nuhanovic inte lyckas få tag på bollen och bollen kommer till Josef Getachew som kan lägga in 1-2 i öppet mål.

Andra halvlek bjöd på det mesta. Framförallt bjöds det på två straffar. En straff till varje lag. Men målvakterna Merlin Nuhanovic och Jonathan Johnsson stod för två kanonräddningar och räddade sina lag.

I den 81:e minuten utökade Eskilsminne IF sin ledning till 1-3 när Joar van de Beld springer sig fri och lobbar in matchens fjärde mål.

Men matchen var absolut inte över. Bara två minuter senare reducerade Trelleborgs FF till 2-3 genom Felix Hörberg.

När alla trodde att Eskilsminne IF hade tagit hem guldet i dagens final kommer kvitteringen, nämligen i den 93:e minuten trycker Filip Månsson in 3-3 och matchen går till förlängning.

En förlängning som inte erbjöd på speciellt mycket, inledningsvis. Det var först i den 106:e minuten som matchen avgjordes. Noah Christoffersson driver igenom bollen och lägger fram den till Felix Hörberg som lyckas få in bollen och 4-3 i matchen.

Trelleborgs FF tar hem guldet i kvällens DM-final för herrjuniorer.

 

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season