Landskrona BoIS slog ut Trelleborgs FF från DM

Landskrona BoIS slog ut Trelleborgs FF från DM Foto: Christer Thorell - www.cbfoto.se
03 jul
2015

Landskrona BoIS är vidare i DM efter ha besegrat Trelleborgs FF med 3-0.

 

Trelleborgs FF som är regerande mästare i DM åkte under torsdagskvällen ut ur mästerskapet när man föll hemma mot Landskrona BoIS med 3-0.

Det var gästerna som var det bättre laget i matchen. Landskrona tog efter 17 minuter ledningen i matchen när Andrew Standler tryckte in 0-1.

Landskrona BoIS utökade sin ledning i den 60:e minuten när Mårten Nordbeck stod för ett frisparksmål. På övertid såg Alexander Hylander Güll till att göra 0-3.

Trelleborgs FF hade chanser att reducera i andra halvlek, men man lyckades inte att trycka in bollen och gick därmed mållös.

— Det var en bra match av oss. Man kan inte förvänta sig att vi ska vara hundraprocentiga, för rent mentalt har det hela tiden varit fullt fokus på matchen på måndag, den är viktigare. Men den här matchen var också viktig på sitt sätt, säger Zvezdan till klubbens hemsida och fortsätter;

— Så fort man sätter på sig den randiga tröjan är det viktigt att man presterar och att man gör det bra. Jag tycker att vi vann rättvist i dag. Vi höll nollan och gjorde tre mål framåt. Stundtals var det bra fotboll, ibland lite slarvigt. Vi kunde också passa på att testa lite yngre spelare också för att se hur de står sig, säger han.

Landskrona BoIS kommer i nästa omgång att möta IFK Hässleholm på hemmaplan.

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season