Österlens FF hoppas på skräll i DM-semifinalen

Österlens FF hoppas på skräll i DM-semifinalen
08 sep
2015

Österlens FF tar under onsdagskvällen emot Landskrona BoIS i DM-semifinalen. En plats i den kommande DM-finalen mot Eskilsminne IF står på spel.

 

Redan klockan 17.15 är det avspark mellan Österlens FF och Landskrona BoIS i den andra semifinalen i DM-slutspelet. Sedan tidigare står det klart att Eskilsminne IF är det ena finallaget, då de slog ut IFK Trelleborg.

Den tidiga matchstarten handlar om att Landskrona BoIS inte ville spela på konstgräs.

– Bois ville inte spela på konstgräset och på naturgräsplanen har vi inget elljus, säger Lars Blixt, tränaren i ÖFF till Skånskan.

Landskrona BoIS tog sig till semifinal genom att slå ut IFK Hässleholm med hela 6-1 och är inför onsdagens match storfavoriter.

– Bois är storfavorit. Vi slår ur underläge. Det blir en rolig match för killarna att spela. Jag vet inte hur Bois satsar på DM, men jag räknar med att de kommer med ett starkt lag, säger Lars Blixt till Skånskan och fortsätter.

– Vi siktar på vinst och en finalplats. Förhoppningsvis kan vi ställa upp med samma manskap som senast var med och spelade i Hässleholm.

Vinnaren i onsdagens semifinal tar sig till final där Eskilsminne IF väntar. En match som vinnaren i onsdagens match kommer spela på hemmaplan.

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season