BK Olympic tillbaka i division två - hattrick av Zekovic

BK Olympic tillbaka i division två - hattrick av Zekovic Foto: Christian Rantonen
21 okt
2017

BK Olympic blev under lördagen klara för division två genom att vinna kvalet. Sölvesborg besegrades med 4-0.

 

BK Olympic trillade förra säsongen ur division två. I år såg det länge ut att man skulle ta direktplatsen till tvåan, men så blev det inte. Istället slutade man på en andra plats och kval till tvåan väntade för Olympic.

I kvalgruppen väntade Sölvesborgs GoIF och Lerkils IF. Olympic ställdes mot Lerkils IF i första matchen där man vann ganska enkelt med siffrorna 5-1. Samtidigt som Olympic vann enkelt så gjorde även Sölvesborgs GoIF det i sin första match mot Lerkils. 7-0 skrev den matchen.

Under lördagen var det seriefinal i kvalgrupp 4. Olympic var på förhand tvugna att vinna matchen för att ta klivet upp i tvåan igen, vilket man också gjorde.

Olympic var det bättre laget i första halvlek och tog i den 25:e minuten ledningen i matchen när Sadmir Zekovic satte 1-0. Det dröjde bara tio minuter senare när tvåan kom, när Sadmir Zekovic återigen gjorde mål och 2-0 i matchen.

I andra halvlek var det Sölvesborg som stod för spelet. Men väl i den 63:e minuten utökar Olympic sin ledning till 3-0 när Sadmir Zekovic kontrar in matchens tredje mål och därmed hattrick.

Sölvesborg hade en del lägen i andra halvlek, men Olympics målvakt Kevin Svensson (som i övrigt är född 1999) gjorde en grym match och räddade sitt lag gång på gång.

I slutet av matchen punkterar Olympic matchen när Simon Ståhl sätter 4-0.

I och med segern tar BK Olympic klivet upp i division två igen.

 

SegerbildFoto: BK Olympic

Kevin SvenssonBK Olympics målvakt Kevin Svensson. Foto: Christian Rantonen

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season