Kristian Legiec till Italien för provspel med Kaos Futsal

Kristian Legiec till Italien för provspel med Kaos Futsal
24 jan
2014

En av Malmö City FC Futsal och landslagets viktigaste spelare Kristian Legiec har erbjudits provträning för Kaos Futsal nere i Italien. På söndag åker han för provträning.

 

Europaspelet närmar sig för Malmö City FC Futsals och landslagets stjärna Kristian Legiec. På söndag åker Kristian nämligen ner till Italien för provträning med Kaos Futsal.

- Känns jättekul att få en sån här chans. Jag vill inte förvänta mig för mycket utan kommer åka ner och göra mitt bästa och se hur futsalen är på högsta nivå och framförallt se hur jag ligger till. Sen är det kul att de är intresserade, man får tacka Piero och Malmö City som har sina kontakter och att andra klubbar utomlands har koll på oss. Det är bra för framtiden och för föreningen och spelare och för Sverige. Sen mina chanser får vi se längre fram men om jag presterar som jag vet att jag kan så är de nog goda, säger Kristian Legiec till Fotbollskåne.

Kaos Futsal spelar i Serie A och har efter tio spelade matcher fått ihop 13 poäng och ligger på en femte plats.

Blir det en övergång för Kristian till Kaos Futsal blir han en av de första svenska futsalspelare som spelar ute i Europa.

Taggad under

Andreas Lindvall

Email:
Telefon: 0708-14 64 21
Grundare, ägare, skribent och utvecklare på fotbollskane.se

Silly Season