Malmö Futsal Club tappade slutspelsplatsen

Malmö Futsal Club tappade slutspelsplatsen
26 jan
2014

Idag spelade Malmö Futsal Club den sista kvalomgången inför 16-delsfinalen nästa helg. Tyvärr föll man i bägge gruppspelsmatcherna och är därmed utslagna.

 

Malmö Futsal Club slutade på en tredje plats i DM-tävlingen i Skåne. Då Åkarps IF tackade nej till sin plats så tog Malmö Futsal Club chansen. I den första kvalomgången vann man på WO och gick enkelt vidare till kvalomgång två som avgjordes idag i Vimmerby Idrottshall.

I den första matchen mot Västerviks FF hade Malmö Futsal Club en 6-1 ledning i halvlek, men tappade allt i andra halvlek och förlorade matchen med 6-7. I den andra matchen mot Motala AIF FK gick det inte alls. Det blev en förlust med 12-1.

- Vi hade dels för lite spelare och dels för lite med ordinarie spelare i laget. Vi ledde första matchen mot Västervik med 6-1. Vi hade kontroll, men så på mitten på andra så orkade vi inte, tappade och förlorade med 7-6. Andra matchen hade vi en utvisad och en avbytare, förlorade med 12-1, vi orkade inte helt enkelt, säger Malmö Futsal Clubs lagkapten Markus Hansson.

Taggad under

Andreas Lindvall

Email:
Telefon: 0708-14 64 21
Grundare, ägare, skribent och utvecklare på fotbollskane.se

Silly Season