Malmö City FC till semifinal i Futsal-SM

Malmö City FC till semifinal i Futsal-SM Foto: Anders Larsson
01 feb
2014

Idag spelades åttondelsfinalen samt kvartsfinalen i Nybro Sporthall för Malmö City FC. Två matcher som Malmö City FC tog och vann och är därmed klara för semifinal.

 

Idag var det dags för slutspel i Nybro Sporthall för Malmö City FC Futsal. I åttondelsfinalen stod Norrköping Futsal Klubb som motståndare.

Det var Norrköping som gjorde matchens första mål innan Malmö City kom igång på allvar. I halvlek var ställningen 5-2 till Malmö City efter mål av Magnus Bönnemark x2, Kristian Legiec x2 och Carlos Olave Rojo.

Malmö City går upp till en 7-4 ledning när det återstår tre minuter av matchen och Norrköping tar timeout och även ut sin målvakt. Norrköping lyckas få in ett femte mål och det blir spännande in i det sista. Men Malmö City håller undan och vinner matchen med 7-5 och är klara för kvartsfinal.

Målskyttar i andra halvlek:
Faruk Senli och Magnus Bönnemark.

Malmö City FC fick möta Motala AIF FK i kvartsfinalen. En match som Malmö City leder i halvlek med 3-2 efter mål av Kristian Legiec x2 och Adnan Gerzic. I andra halvlek kör Malmö City helt över Motala och går från 3-2 till 7-3 genom mål av Kristian Legiec, Murat Kücükvardar x2 och Faruk Senli.

I och med vinsten i kvartsfinalen är Malmö City FC klara för semifinal som spelas den 15/2 i Skövde.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season