Malmö City fick oavgjort mot IFK Göteborg

Malmö City fick oavgjort mot IFK Göteborg
07 jan
2017

Malmö City FC spelade 1-1 hemma mot IFK Göteborg i den nionde omgången av SFL.

 

Matchen mellan Malmö City FC och IFK Göteborg blev uppskjuten i 45 minuter då bland annat domarna var försenade med flygresan och IFK Göteborg satt fast på E6:an.

Förseningen för både domare och bortalag gjorde att matchen till en början var mycket avvaktande. Det var inte direkt något lag som ville ta kommandot i matchen. Bägge lagen bjöd på en del chanser i första halvlek, men inga farliga.

Med tio minuter kvar av matchen tog IFK Göteborg rättvist ledningen i matchen när Simon Chekroun lägger bollen till Dan Mönell som läckert skickar upp bollen i nättaket bakom Citys målvakt Robin Armandt.

Bara tre minuter senare kvitterade Malmö City när först Kristian Legeic testade skott från halva plan, en retur som gick ut till Magnus Bönnemark som rullar in 1-1 bakom Christopher Solberg.

IFK Göteborg som kändes som det bättre laget i matchen fortsatte att trycka på, men City lyckades hålla igen där bak och fick med sitt ett poäng från dagens match.

För att City ska ta sig till slutspel så måste man vinna de resterande matcherna. Redan under söndagen spelar man borta mot Skoftebyns IF.

Taggad under

Fotbollskåne

Skicka in dina tips till Fotbollskåne:

mail:

 

Silly Season